Laptopdonatie scholen


Ben jij ook werkzaam op een school die onvoldoende hardware in huis heeft om structureel met de kids aan de slag te kunnen gaan met het werken aan digitale vaardigheden? Meld je dan nu aan voor het laptopdonatie-programma van Stichting FutureNL.

Voorwaarden laptopdonatie-programma

– scholen met minder dan 20 laptops krijgen voorrang;

– minimaal twee leerkrachten nemen deel aan een workshop van FutureNL waarbij zij meer leren over digitale vaardigheden in de klas. Schrijf je hier direct in voor een workshop of verzamel minimaal 15 leerkrachten en wij komen kosteloos naar jouw school om een workshop te verzorgen. Stuur een mail aan info@futurenl.org

– je bevestigt dat je iedere week de Digi-doener kosteloos ontvangt. De Digi-doener is een wekelijkse nieuwe les voor groep 6 t/m 8 met digitale doe-dingen. Zoals een hologram op je telefoon toveren. Of met origami iets vouwen, zoals NASA doet om dingen zo klein mogelijk de ruimte in te sturen.


Meld jouw school nu aan voor ons laptopdonatie-programma. We nemen dan gauw contact met je op om deelname aan een workshop te bevestigen.
*Let op! Met deze aanmelding kom je op de wachtlijst. Wij hebben op dit moment geen zicht op de wachttijd. Wij doen onze uiterste best om iedere school van laptops te voorzien, maar geven geen garantie.