Logo FutureNL

1. Digi-doeners

Het beroemde, gratis lesmateriaal materiaal van FutureNL, waarmee je met een kwartier voorbereiding een supervette les geeft! (O ja: en je kids digitale vaardigheden aanleert.)

2. Lesplan “Hello Ruby” (met boek!)

Meer structuur in je stagelessen Digitale Geletterdheid? En nog leren programmeren ook? (jij en je onderbouwkids). Met dit lesplan kan het! En het benodigde voorleesboek zit in de box!

3. Planners Digi-implementatie

Niet alle stagescholen zijn even digitaal vaardig. Hoe ga je daarmee om? Met de Dig-IT planners graaf je nèt een stukje dieper, en neem je jouw school nèt een stukje beter mee! Een school die van jou leert! Hoe vet is dat!

4. Micro:bit

In de Dig-IT box zit een minicomputer, met bijbehorende lessen. Daarmee leer je je kids programmeren, en hele gave dingen maken! Met het zweet op hún rug (i.p.v. op dat van jou).

5. Gratis workshops (voor je school)!

Je leest het goed: regel een Digi-doener-workshop voor de collega’s op jouw stageschool! Kost jou niks, en jouw school ook niet! Hoe? Dat vind je in de stagebox!

Vraag een workshop aan

6. Elke week een les (meld je aan)

O, by the way: wil je wekelijks de nieuwste versie van die beroemde Digi-doener in jouw mailbox ontvangen?

Meld je aan

Veelgestelde vragen

Dig-IT is voor studenten die willen leren een digitaal vaardige les te geven op hun stageschool! Het geeft ze handvatten en materiaal om dit te kunnen doen, zonder al te veel voorbereiding: leren door doen.

Ja! En dat zal het ook blijven, zolang hij bestaat!

Een kartonnen doos met daarin alles wat je nodig hebt om een digitaal vaardige leerkracht te worden, én je school digitaal vaardig te maken!

Waarom niet? Het is toch vet, gratis en makkelijk?!