Ga naar de inhoud

BAM! FEEST! FutureNL wint Timmie award

[share title=”Deel deze blog:”]

[gap height=”15px”]


[col span=”1/1″]
[testimonial image=”https://futurenl.org/wp-content/uploads/2017/02/Icon_FutureNL-1.png” name=”” company=”Stichting FutureNL”]
[/testimonial]
[/col]

BAM! We hebben de TIMMIE award The most Innovative Ecosystem / The most Innovative New Kid gewonnen voor ons nieuwste lesmateriaal PITCH IT! Deze is voor alle leerkrachten en kids in NL die ons lesmateriaal gebruiken en beter maken!

Feest @CIO Dinershow
De jury had ons in februari genomineerd als kandidaat voor de TIMMIE Awards (The Innovation Manager Awards door CIO Magazine). Daarna moesten we onszelf pitchen waarbij we goed gebruik hebben gemaakt van ons eigen lesmateriaal PITCH IT! 😉 Gisteravond zijn alle winnaars bekendgemaakt tijdens de CIO Dinershow in De Orangerie in ‘s-Hertogenbosch. Het was een groot feest met allemaal ondernemers die ‘innovatief’ als middle name hebben.

Waarom wij?
Een belangrijk criterium was “of onze dienstverlening onderscheidend is dan wel voorop loopt ten opzichte van wat in de markt gebruikelijk is”. Ja! zei de jury. Daar zijn we supertrots op! Nog trotser zijn we op SLO (Stichting leerplanontwikkeling), TU Delft en Openbaar Onderwijs Groningen. Samen met hen hebben we een leerlijn digitale geletterdheid ontwikkeld die de kapstok is voor al het bestaande lesmateriaal in Nederland, gratis beschikbaar in LessonUp. Dus deze TIMMIE is ook voor jullie!

En hoezo vooroplopen?
De behoefte aan lesmateriaal rondom digitale vaardigheden is ongekend hoog. Volgens leerkrachten is dit de belangrijkste basisvoorwaarde om verder aan de slag te kunnen met digitale vaardigheden in de klas. Omdat dit onderwerp nog niet verplicht is in het curriculum van basisscholen wordt er door de reguliere uitgevers nog niet in geïnvesteerd. Wij kunnen dat wel doen dankzij onze funding partners. Dus deze TIMMIE is ook voor jullie!

Oh ja, en de TIMMIE is dus ook voor onszelf, daar gaan we nu even van genieten 🙂